Rukola -semienka

Značka: MikroFarma

Rukola - nazývaná tiež šalátová rukola - je známa hlavne v talianskej kuchyni ako pikantná šalátová prísada. (Patrí medzi hlienotvorné semená a je to ľahký klíčok, preto by ste semená nemali prikrývať a strikať vodou každý deň)

Chuť: Rovnako ako väčšina rastlín kapusty, aj čerstvé výhonky rukoly majú aromatickú a korenistú chuť. Pretože výhonky rukoly majú dosť intenzívnu chuť, stačí malé množstvo, aby mali jedlá alebo šaláty svoju orieškovú arómu.

Zloženie: Obsahuje veľa horčicových olejov, kyselinu listovú, je bohatý na vitamíny A, B1, B2, B3, C a D, ako aj na minerály draslík, vápnik a fosfor.

Použitie: do šalátov, na chlieb, smoothies, bylinkový tvaroh a zvlášť dobre sa hodí k stredomorskej kuchyni.

Pozitívne vlastnosti: Stimuluje trávenie, močopudné, vrátane kyseliny listovej je potrebná pre bezproblémovú funkciu červených krviniek a imunitných buniek. Hovorí sa tiež o prevencii infarktu, mŕtvici a demencii.

Variant:
Dostupnosť Skladom Skladom Zvoľte variant
Kód: 101/50G 101/100 Zvoľte variant
€3 €4 od €3
Rukola -semienka
Značka: MikroFarma
rukola microgreens mikrozelenina
Tip
Dizajn vhodný do každej domácnosti
Dizajnové produkty
Vhodné do každej miestnosti
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Na všetky objednávky nad 70€ cez Pacektu
Cez 3000 výdajných miest
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Tovar skladom Vám doručíme do 48 hodín
Tovar skladom
Vám doručíme do 48 hodín

Rukola - nazývaná tiež šalátová rukola - je známa hlavne v talianskej kuchyni ako pikantná šalátová prísada. (Patrí medzi hlienotvorné semená a je to ľahký klíčok, preto by ste semená nemali prikrývať a strikať vodou každý deň)

Chuť: Rovnako ako väčšina rastlín kapusty, aj čerstvé výhonky rukoly majú aromatickú a korenistú chuť. Pretože výhonky rukoly majú dosť intenzívnu chuť, stačí malé množstvo, aby mali jedlá alebo šaláty svoju orieškovú arómu.

Zloženie: Obsahuje veľa horčicových olejov, kyselinu listovú, je bohatý na vitamíny A, B1, B2, B3, C a D, ako aj na minerály draslík, vápnik a fosfor.

Použitie: do šalátov, na chlieb, smoothies, bylinkový tvaroh a zvlášť dobre sa hodí k stredomorskej kuchyni.

Pozitívne vlastnosti: Stimuluje trávenie, močopudné, vrátane kyseliny listovej je potrebná pre bezproblémovú funkciu červených krviniek a imunitných buniek. Hovorí sa tiež o prevencii infarktu, mŕtvici a demencii.