Červená kapusta - semienka

Značka: MikroFarma

Červená kapusta je jednou z najzdravších mikrogreenov. Napríklad má až 260-krát viac betakaroténu, 6-krát viac vitamínu C a 40-krát viac vitamínu E na gram ako celá dospelá červená kapusta.

CHUŤ
Čerstvá červená kapusta má jemnú chuť, ktorá mierne pripomína kapustu.

CHARAKTERISTIKA
Zelená červená kapusta je jednou z najzdravších mikrozelených rastlín. Má vysoký obsah vitamínov A, B1, B2, B3, C a veľké množstvo vlákniny, dôležitých minerálov (ako je železo, draslík, vápnik, horčík, síra, zinok) a horčicových olejov. Obsahuje tiež veľa prírodných antioxidantov a stopových prvkov. Flavonoidy sú ďalšou dôležitou zložkou. Vyskytujú sa hlavne v červenej zelenine a podobne ako karotenoidy sú široko rozšírené vo flóre.

POUŽITIE:  do šalátov, na chlieb, na odšťavovanie, do smoothies, bylinkových tvarohov, s ovocím alebo ako ozdoba vašich jedál.

POZITÍVNE VLASTNOSTI: Zlepšenie imunitného systému, antikarcinogénne, diuretické a  tráviace účinky

Variant:
Dostupnosť Skladom Skladom Zvoľte variant
Kód: 86/50G 86/100 Zvoľte variant
€3,50 €4,50 od €3,50
Červená kapusta - semienka
Značka: MikroFarma
cervena kapusta microgreens ,ikrozelenina
Novinka
Dizajn vhodný do každej domácnosti
Dizajnové produkty
Vhodné do každej miestnosti
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Na všetky objednávky nad 70€ cez Pacektu
Cez 3000 výdajných miest
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Tovar skladom Vám doručíme do 48 hodín
Tovar skladom
Vám doručíme do 48 hodín

Červená kapusta je jednou z najzdravších mikrogreenov. Napríklad má až 260-krát viac betakaroténu, 6-krát viac vitamínu C a 40-krát viac vitamínu E na gram ako celá dospelá červená kapusta.

CHUŤ
Čerstvá červená kapusta má jemnú chuť, ktorá mierne pripomína kapustu.

CHARAKTERISTIKA
Zelená červená kapusta je jednou z najzdravších mikrozelených rastlín. Má vysoký obsah vitamínov A, B1, B2, B3, C a veľké množstvo vlákniny, dôležitých minerálov (ako je železo, draslík, vápnik, horčík, síra, zinok) a horčicových olejov. Obsahuje tiež veľa prírodných antioxidantov a stopových prvkov. Flavonoidy sú ďalšou dôležitou zložkou. Vyskytujú sa hlavne v červenej zelenine a podobne ako karotenoidy sú široko rozšírené vo flóre.

POUŽITIE:  do šalátov, na chlieb, na odšťavovanie, do smoothies, bylinkových tvarohov, s ovocím alebo ako ozdoba vašich jedál.

POZITÍVNE VLASTNOSTI: Zlepšenie imunitného systému, antikarcinogénne, diuretické a tráviace účinky