Bio MUNGO fazuľa na klíčenie

Fazuľa mungo (vigna zlatá) známa svojim bohatým výskytom živín, vitamínov, minerálov, bielkovín a vlákniny, zaručene obohatí vaše jedlá a zabezpečí potrebnú vitamínovú bombu pre vaše zdravie. Je obľúbenou surovinou v mnohých svetových kuchyniach, medzi nimi aj ázijskou, thajskou, obľúbenosti sa teší aj v Číne, či Indii. Chuť vypestovaných klíčkov mungo fazuliek majú chuť podobnú čerstvému hrášku a fazuli. Klíčky  sú mimoriadne bohaté na vitamíny (A, C, E a vitamíny skupiny B), sú zdrojom mnohých minerálnych látok (železo, vápnik, draslík, horčík).

 

Variant:
Dostupnosť Na dotaz Na dotaz Zvoľte variant
Kód: 133/50G 133/100 Zvoľte variant
€1,90 €3,30 od €1,90
Bio MUNGO fazuľa na klíčenie
Dizajn vhodný do každej domácnosti
Dizajnové produkty
Vhodné do každej miestnosti
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Na všetky objednávky nad 70€ cez Pacektu
Cez 3000 výdajných miest
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Tovar skladom Vám doručíme do 48 hodín
Tovar skladom
Vám doručíme do 48 hodín

Fazuľa mungo (vigna zlatá) známa svojim bohatým výskytom živín, vitamínov, minerálov, bielkovín a vlákniny, zaručene obohatí vaše jedlá a zabezpečí potrebnú vitamínovú bombu pre vaše zdravie. Je obľúbenou surovinou v mnohých svetových kuchyniach, medzi nimi aj ázijskou, thajskou, obľúbenosti sa teší aj v Číne, či Indii. Chuť vypestovaných klíčkov mungo fazuliek majú chuť podobnú čerstvému hrášku a fazuli. Klíčky  sú mimoriadne bohaté na vitamíny (A, C, E a vitamíny skupiny B), sú zdrojom mnohých minerálnych látok (železo, vápnik, draslík, horčík).

 

Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín necháme namočené vo vode. Následne umiestnite do  nakličovacej nádoby. Počas doby klíčenia semienka preplachujte vodou min 2x denne. Semienkam doprajte čas na klíčenie, približne 3-5 dní, po tejto dobe sú semienka plne naklíčené a pripravené na konzumáciu.

Použitie: klíčky fazule mungo výborne chutia v šalátoch, na čerstvom chlebíku namazanom maslom alebo vašou obľúbenou nátierkou, poslúžia ako chutná ozdoba polievok, cestovín, možno využiť aj do zelených smoothies, chuťovej fantázii sa medze nekladú

Skladovanie: Semienka skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.